Welkom bij Meetup071 !

Jouw meetup pagina als je in de regio Leiden werkt of woont en belangstelling hebt voor het onderwijs. Welk onderwijs: dat maakt regioLeidenniet uit. Iedereen is welkom om mee te denken, te praten, te leren en vooral ook te doen!

Naar aanleiding van het succes van andere MeetUps, kwam een Leidse lerares met het idee om een Meetup071 te starten. Leraren en andere mensen uit het onderwijs  die hun kennis en ervaringen delen en elkaar inspireren. Het begon in Rotterdam met de succesvolle MeetUp010 (https://meetup010.wordpress.com), andere gemeentes volgden en ondertussen zijn er landelijk al 11 initiatieven. Daar kan Leiden natuurlijk niet bij achterblijven J

Op donderdag 15 juni zal de eerste MeetUp071 worden georganiseerd rond het thema: “de leerling eigenaar van zijn eigen leerproces”. Op deze avond zal er een gevarieerd aanbod zijn van lezingen en workshops rondom dit thema. Verder is er natuurlijk tijd voor uitwisseling van ervaringen en de mogelijkheid om te netwerken. De toegang is gratis, wel wordt een financiële bijdrage gevraagd voor het nuttigen van consumpties.

Thema: De leerling eigenaar van zijn eigen leerproces.

Plaats: Stedelijk Gymnasium Leiden, locatie Socrates. Nieuwe Marnixstraat 90 in Leiden

Tijd: donderdag 15 juni, inloop 19.00 uur, start 19.30 uur, einde 21.30 uur

meetup_uitnodiging

Heb je ervaringen op dit gebied en wil je het wel delen in de vorm van een korte presentatie of workshop of wil je betrokken zijn bij de organisatie van MeetUp071, neem dan ook contact met ons op via meetup071@gmail.com,

We zijn ook te vinden op Facebook (MeetUp071) en Twitter(@MeetUp071). De kracht van zulke bijeenkomsten ligt bij de deelnemers, dus deel dit onder je collega’s en kennissen.

Advertisements