Heb jij last van de laatste loodjes? Pak dan je agenda er even bij. Wij krijgen namelijk ontzettend veel zin van onze plannen voor komend schooljaar!

Dinsdagavond 22 oktober: MeetUp024: ‘EduHackathon024: Hoe is het nou met…?’.

Vandaag op de kop af drie maanden geleden vond de eerste EduHackathonNL in Nijmegen, Rotterdam en Zwolle plaats in Bibliotheek De Mariënburg in Nijmegen. Wat een feest! Ruim 80 man gingen in 9 teams meer dan 24 uur aan de slag rondom challenges in onderwijs. De teams hebben na de EduHackathon024 niet stil gezeten! Ook nieuwsgierig wat er in de tussentijd gebeurd is? Of vind je het leuk om al die deelnemende hackers weer te ontmoeten en een beetje van die fantastische sfeer te herbeleven? Kom dan deze avond naar Bibliotheek De Mariënburg! Aanmelden kan HIER. Wil je nog even teruglezen wat er allemaal gebeurde? Klik dan HIER.

Donderdagavond 7 november: MeetUp024: ‘In Science’.

In samenwerking met het Inscience Filmfestival, bibliotheek De Mariënburg en LUX Nijmegen organiseren we opnieuw een toffe docentenavond tijdens het Inscience Filmfestival. Het thema van dit jaar is genetische modificatie, ofwel kunstmatige aanpassingen in het DNA van planten, dieren of mensen. Wat betekenen de huidige en toekomstige ontwikkelingen voor ons onderwijs? We beloven een gevarieerd en verrijkend programma met ruimte voor dialoog. Locatie LUX Nijmegen.

Woensdagavond 22 januari: MeetUp024: ‘Birthday Party’.

In januari bestaat MeetUp024 drie jaar. Reden genoeg voor een feestje! Informeel, ontspannen en tegelijkertijd verbindend, inspirerend en vol energie. Voel je van harte welkom en ontmoet bevlogen en enthousiaste onderwijscollega’s van primair tot en met wetenschappelijk onderwijs. Locatie volgt nog.

Vrijdag 20 tot en met zaterdag 21 maart: EduHackathon024 2e editie.

Al vrij snel na de eerste editie werd duidelijk: een tweede moet er komen! Ook dit jaar kunnen 80 man in Bibliotheek De Mariënburg in teams aan de slag met vraagstukken die door deelnemers zelf worden ingebracht. Dit jaar willen we nog duidelijk werken vanuit de brede ontwikkeling van het kind en de jongere. Dat betekent dat we naast leerlingen, studenten, docenten en andere onderwijsprofessionals ook op zoek zijn naar ondernemers, professionals uit zorg en welzijn en inwoners uit de regio! Meer info volgt in oktober 2019. Eind december zullen de lijnen voor aanmelding geopend worden.

Wij wensen je alvast een fijne vakantie. Tot snel!